Waarom heb jij dit nodig?

Geen filter Website 600x1100 (3)
 • Jij hebt zoveel ideeën dat het chaos is in je hoofd, je focus is weg en je weet niet meer waar te beginnen.

 • Jij hebt geen inspiratie. Je lijkt jezelf tot vervelens toe te herhalen.

 •  Jij weet niet waar je mee aan de slag moet. Er bestaat zoveel! Kies je voor een website, social media, een nieuwsbrief, lanceren, een e-book of moet je alles doen?

 • Je voelt je een beetje uitgeblust en kan een boost positiviteit gebruiken.

 • Je bent het beu om te blijven aanmodderen.

 • Jij zit met twijfels en onzekerheden over je volgende te zetten ondernemers/marketing stappen. 

Jij verlangt naar ...

 • Focus zodat je een idee ook echt gaat afwerken voordat je weer met 100 nieuwe dingen gaat starten. Hoe leuk dat ook is, je beseft dat deze werkwijze niet opbrengt.

 • Frisse, nieuwe input zodat je gemakkelijk maandenlang een variatie aan leuke social media posts kan uitwerken.

 • Structuur! In plaats van aan alles tegelijk te werken wil jij slimme keuzes maken.

 • Tips en tricks om je weer te motiveren en zin geven om er weer voor te gaan.

 • Geen tijd meer verliezen aan nutteloze zaken die je toch niets opbrengen.

 • Je begrepen voelen, de mogelijkheid hebben om je zorgen en twijfels te uiten en kunnen sparren over je ideeën.

Ik zie veel ondernemers die met passie hun vak willen uitvoeren, die klanten écht willen helpen. Maar doordat ze geen marketing kennis hebben, hun zaak simpelweg niet goed van de grond krijgen.

Jij steekt enorm veel tijd in het proberen van allerlei acties, dikwijls ten koste van jezelf of van je gezin. Terwijl de positieve resultaten uitblijven. Je trekt ondanks alle inspanningen geen volgers of klanten aan.

Pick my brain is voor jouw wanneer ...

 • Je veel ideeën hebt maar je blijft toch aanmodderen. Het maakt je een beetje moedeloos en gedemotiveerd. Jij wil weten welke ideeën je best eerst uitwerkt.

 • Je nood hebt aan veel inspiratie voor je social media of nieuwsbrieven.

 • Je geen idee hebt met wat je aan de slag moet. Is het je website, social media, nieuwsbrieven, lanceringen, een e-book, …? Je ziet door de bos de bomen niet meer en hebt nood aan professioneel advies.

 • je (weer) zin wil krijgen in marketing en ondernemen want dat ben je nu een beetje kwijt.

 • Jij je klanten op de best mogelijke manier wil verderhelpen. Je twijfelt of je bepaalde zaken juist aanpakt en wil daar graag over brainstormen.

 • Je goed bent in je vak, maar het stukje marketing en ondernemen heb je nog niet onder de knie. Je wil graag ontdekken hoe je verder kan groeien.

Ik ben Silvia, je kan mij omschrijven als een enthousiaste genietster van de grote én kleine dingen in het leven. Ik help ondernemers die vooruit willen met hun zaak maar waarbij het niet lukt door gebrek aan de juiste kennis of het gemis van een helder marketing stappenplan.

In mijn naaste omgeving had ik toen ik opgroeide geen ondernemers zitten, dus het was vrij logisch om na mijn opleiding direct in loondienst te gaan werken. Na 20 jaar in een ‘gouden kooi’ te hebben gewerkt liep ik keihard tegen een muur (ook wel burn-out genoemd). Ik twijfelde al lang om op mezelf te beginnen maar de knoop echt doorhakken was iets heel anders.

Het klinkt misschien gek maar ik heb ‘geluk’ gehad dat ik geen keuze meer kreeg dankzij de burn-out. Ik kon namelijk (mentaal) niet meer terug naar mijn job, gaf mijn ontslag en werd daardoor van de ene dag op de andere in het onbekende diepe geduwd. Waardoor ik eindelijk vond waar ik onbewust altijd al op zoek naar was geweest.

Het heeft mij altijd enorm getriggerd om bij te blijven leren, om mijzelf te ontwikkelen, om uitdagingen aan te gaan en dat kon ik allemaal terugvinden in ondernemen. Binnen een jaar werd ik volledig zelfstandig. Meer dan 50 klanten hielp ik al via online opleidingen om door te groeien met hun bedrijf. Daarnaast stond mijn consulting traject, waar ik ondernemers help met hun marketing strategie, niet eens op de website en Ik had mijn eerste 1:1 begeleidingstrajecten al verkocht.

Ondernemen geeft mij niet enkel persoonlijke en financiële vrijheid, wat natuurlijk fantastisch is, maar ik geniet ook enorm van de heerlijke waardering van toffe klanten die ik echt help.

Jij kan dit ook.

Ik volgde de 'Pick my brain' bij Silvia omdat ik met mijn zaak op bepaalde punten in rondjes bleef draaien en het gewoon niet meer zag. Op 2u tijd was er veel meer helderheid dan ik had durven hopen en ontploft mijn brein van de ideeën en nieuwe inzichten! Silvia als persoon is puur en echt, no nonsense, hoe een coach voor mij moet zijn.”
Anke
Mezze Mood
“Silvia is een super enthousiast en heel gedreven persoon. Als ze ergens voor gaat, is dat voor 200%. Heel creatief, iemand die meehelpt denken aan oplossingen. Het resultaat is dan ook altijd verbluffend! Een absolute aanrader."
Ann
Overview - Administratief freelancer

Wat als je het nu niet doet?

Je blijft aan vanalles tegelijk werken. De chaos in je hoofd wordt alleen maar groter. Ondanks al je inspanningen, tijd en energie blijven de resultaten uit.

De inspiratie gaat niet ineens vanzelf komen. Je wilt ook echt niet voor de tiende keer dezelfde post plaatsen en dus plaats je maar helemaal niets. Je mist hierdoor veel kansen om je klanten te bereiken.

Je blijft maar aanmodderen zonder iets concreet af te werken. Je geraakt steeds meer gefrustreerd omdat je echt wel hard werkt.

Je blijft aan vanalles twijfelen en dat maakt je steeds meer onzeker over je keuzes, over je zaak en over jezelf.

Inhoud 'Pick My Brain'

 • Om onze call van 2u ten volle te benutten ontvang je op voorhand via mail een vragenlijst. Zo ontdek ik wie je bent, waar je uitdagingen zitten, wat je doet en waar je naartoe wil.

 • Gedurende 2 uren krijg je mijn ‘brain’ ter beschikking en krijg je afhankelijk van jouw noden massa’s inspiratie of ontdek je waar jij jouw strategische marketing prioriteiten best kan leggen.

 • Je krijgt advies over wat strategisch de beste keuze is om je focus op te leggen in de komende periode.

 • Investering: 400 euro excl. btw.

“Wat is het fijn te kunnen sparren met een professional wanneer je de weg even kwijt bent. Ook dat hoort bij het groeiproces. Dankjewel!”
Valérie
Roccoville Conceptstore
“Ik ben op 2 jaar tijd gegroeid van 750 naar 5000 volgers op Instagram. Ik ben je nog altijd dankbaar hiervoor."
Danny
Yoga Instructeur
“Yes, fijne productieve call gehad met Silvia. Geen theoretisch gedoe, wel concreet van start gaan met een duidelijk doel.”
Tania
Website Ontwikkelaar
“Heel leerrijk, heel veel stof tot nadenken. Ik was zo enthousiast dat ik er direct ben ingevlogen. Langs deze weg wil ik jou nog eens enorm bedanken.”
Sofie
Herenkleding - Labels37
“Dankjewel voor je gouden advies. Icommit (ik verbind mij) is echt de juiste naam voor jezelf en je bedrijfsvisie.”

Vicky
Schoonheidsspecialiste

Boek in de kalender hieronder jouw 'Pick My Brain' Call in.

Veelgestelde vragen

Op voorhand ontvang je een vragenlijst. Om deze in detail in te vullen hou je best rekening met 1,5u.

De call zelf neemt 2u in beslag.

Als ondernemer kan dit zeker. Je ontvangt een factuur die je kan inbrengen als bedrijfskost en je kan de btw terugvorderen. Ben je gevestigd in Nederland, dan ontvang je een factuur zonder btw.*

*Dit geldt voor de ondernemers die BTW-plichtig zijn en BTW moeten afdragen.

Heb jij na onze ‘Pick my brain call’ nood aan meer begeleiding om een krachtige strategie uit te werken. Dan is het 4 maanden Marketing consulting traject iets voor jou.

Start je binnen de 2 maanden nadat jouw ‘Pick My brain call’ heeft plaatsgevonden, met een Marketing Consulting Traject van 4 maanden, dan zal jouw investering voor de ‘Pick My Brain call” in mindering wordt gebracht, omdat het gezien wordt als de eerste call van het Marketing Consulting traject.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij dan een mail via silvia@icommit.be

Kies jouw datum voor een 'Pick My Brain call" via de kalender hieronder.