4 maanden 'marketing consulting traject'

Ga van twijfels en onzekerheden naar meer financiële en persoonlijke vrijheid. Dankzij een duidelijke visie en goed te volgen stappenplan.

Je bent dienstverlener en het gaat al ‘redelijk’ goed. Jij weet waar je mee bezig bent, en  je hebt je eerste klanten gehad (of draait misschien al wel consistent een goede omzet) maar

JIJ WIL MEER IMPACT MAKEN!

Door van je bijberoep je hoofdberoep te maken zodat jij 100% kan bezig zijn met jouw passie.

Door niet meer te moeten trekken en sleuren om klanten binnen te halen maar dat comfortabel en geautomatiseerd te kunnen doen.

Door af te stappen van een overvolle agenda en het uurtje-factuurtje systeem zodat jij je werk en leven kan inrichten zoals dat bij jou past.

Alleen lukt dat nog niet zoals jij zou willen want ...​

 • je bent aan vanalles tegelijk bezig. Je social media kanalen, je website, mailings, een blog, een e-book, een opleiding, folders, enz… maar niets lijkt echt te werken.
 • Je ziet je collega-ondernemers slimme strategieën gebruiken en succes hebben en jij wil dat ook allemaal proberen maar je weet niet juist hoe. Dus je probeert maar van alles wat.
 • Je wil alles zo goed afwerken dat je blijft nadenken over elke punt en komma. hierdoor ben je nooit echt tevreden waardoor je dan keer op keer besluit om een post niet te plaatsen, een mail niet te sturen of je website niet te lanceren.
 • Je hebt te lage inkomsten voor de tijd die je in je zaak steekt. Je wil dit heel graag veranderen maar hebt geen duidelijk idee hoe je dat dan zou moeten aanpakken.
 • Je merkt dat je nog niet de klanten aantrekt waar jij gelukkig van wordt. Ze haken af op de prijs, ze willen niet investeren of ze willen vooral gratis dingen.
 • Jij hebt het gevoel dat je er alleen voor staat. In je omgeving kan je het niet hebben over je twijfels of zorgen want zij begrijpen niet wat het is om een eigen zaak te hebben.

Herken jij jezelf hierin? Dat is waar ik jou in dit traject persoonlijk mee help.

Ik zie veel dienstverleners die fantastisch zijn in hun vak, maar doordat ze geen marketing plan hebben blijven ze aanmodderen en is het een struggle om voldoende klanten te bereiken.

Hierdoor kunnen ze niet 100% voor hun zaak gaan.

Angst, onzekerheid en de mening van anderen zorgen ervoor dat hulp vragen telkens wordt uitgesteld terwijl ze (onbewust) wel weten dat de juiste hulp net die financiële en persoonlijke vrijheid zal creëren waar ze zo van dromen.

In dit traject gaan we aan de slag met:

Een heldere en duidelijke strategie waardoor jij financiële vrijheid krijgt. Je kan hierdoor zelf je uren bepalen en het werk doen waar jij echt gelukkig van wordt.

Ontdekken wat jouw visie is voor jouw zaak en leven zodat we een duidelijk stappenplan kunnen uitbouwen om hier op lange termijn naartoe te groeien.

Keuzes maken op basis van professionele kennis en ervaring waardoor emotionele meningen van vrienden en familie (hoe goed bedoeld ook) en perfectionisme jou niet meer zullen tegenhouden. Jij gaat jouw klant met steeds meer zelfvertrouwen helpen.

Het uitwerken van jouw nieuwe aanbod. Voor jouw geen uurtje-factuurtje meer maar een strategisch aanbod dat ervoor zorgt dat jij je droom omzet kan behalen binnen de tijd die jij realistisch kan en wil inzetten zodat je meer tijd krijgt om te genieten van je werk en je vrije tijd.

Het aantrekken van klanten die waarderen wat je doet, je met veel plezier daarvoor willen betalen en je daarna met veel enthousiasme gaan aanraden bij iedereen die het maar horen wil.

Het bouwen van een goed werkende structuur zodat de tijd die je in sales en marketing steekt ook eindelijk iets gaat opbrengen.

Vorderingen te maken op allerlei vlakken, visueel, inhoudelijk, het toepassen van slimme technieken maar ook persoonlijk. Je leert massa’s op korte tijd en kan ervan genieten om dit te kunnen toepassen in je zaak:

 • hoe zorg je voor een samenhangend geheel (jouw identiteit)
 • door welke teksten worden jouw klanten aangesproken
 • hoe kan je snel en gemakkelijker jouw social media uitwerken
 • wat maakt jou zelfzeker in wat je doet
“Na jaren van aanmodderen en alles zelf willen doen, heb ik nu eindelijk het gevoel dat ik stappen in de goede richting zet. Mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik merk echt dat een traject volgen enorm veel waarde heeft omdat Silvia mij en zeker ook mijn zaak goed leert kennen. Dat maakt het makkelijker om gerichte tips te geven en goed te kunnen opvolgen. Ik ben ondertussen volop bezig om alles uit te werken, omdat ik zo enthousiast ben over wat we besproken hebben.”
Nathalie
Voedingsexpert

Het 1:1 consulting traject is voor jou wanneer:

 • je al een tijd bezig bent met je zaak, je hebt je basis staan, maar wilt graag nog verder doorgroeien.
 • je een dienstverlener bent die zijn/haar klanten op de best mogelijke manier wil verder helpen.
 • je handige en automatische systemen wil opzetten om moeiteloos persoonlijke en financiële vrijheid te kunnen creëren.
 • je heel  goed bent in wat je doet, maar het marketing & sales ‘vak’ heb je nog niet onder de knie.
 • je twijfelt of je bepaalde zaken juist aanpakt en daar graag zelfzekerder in wil worden.
 • korte opleidingen of groepstrajecten te algemeen zijn voor jou, jij wil veel leren op korte termijn en houdt van een persoonlijke aanpak.

De inhoud van het traject

In het 1:1 marketing consulting traject help ik jou gedurende 4 maanden aan een krachtige visie en strategie zodat jij niet ter plaatse blijft trappelen maar écht stappen vooruit gaat zetten in jouw zaak.

Zo ga jij moeiteloos klanten aantrekken die jou waarderen én een omzet bereiken die jouw financiële en persoonlijke vrijheid gaat geven.

Dit is niet alleen een investering voor dit moment, je krijgt een strategie mee die je de rest van je carrière kan blijven toepassen.

Praktisch stappenplan voor het laten groeien van jouw bedrijf

Er zijn zoveel mogelijkheden met marketing dat het overweldigend kan aanvoelen. Waar begin je? Wat werkt wel of niet voor jouw zaak? Hoe bouw je dat op? Waar ga je direct mee aan de slag en wat laat je (even) los? Slechts enkele vragen waar ik je in dit traject stap voor stap ga meenemen zodat ook jij een succesvolle strategie gaat bouwen die werkt voor jouw zaak.

8 Strategische calls waarin je al jouw vragen kan stellen

In deze calls bespreken we waar je staat, waar je naartoe wil met jouw zaak en hoe we dat kunnen bereiken. Dit kan gaan over jouw visie en onzekerheden of dit kunnen praktische opdrachten zijn die je dankzij handige templates gemakkelijk kan uitwerken.

Persoonlijke feedback en advies op jouw opdrachten​

Wanneer je een opdracht hebt afgewerkt ontvang je mijn feedback hierop zodat je dit kan optimaliseren en een keisterk verhaal kan neerzetten.

Ook tussen de calls door hebben we contact.

Naast de opdrachten heb je waarschijnlijk nog andere losse vragen, ook hiervoor kan je tusssen de calls door bij mij terecht.

Startdatum

Er is geen vaste startdatum, deze bepalen  we in gezamenlijk overleg en naargelang beschikbaarheid.

"Ik ben zo blij dat ik de stap voor consulting met Silvia ben aangegaan. Geen enkele vraag is haar teveel om mij doorheen dit traject te begeleiden! Na 4 gesprekken mag ik al zeggen dat ik veel heb bijgeleerd en er leergierig van wordt. Silvia, je doet dat super. Ik voel mij vanaf ons kennismakingsgesprek volledig begrepen door jou. Veel liefs”
Wendy
Schoonheidsspecialiste
“Ik voel mij heel goed bij Silvia. Ze werkt heel persoonlijk en je krijgt een stap voor stap begeleiding op een heel praktische manier zodat je dadelijk aan de slag kunt.”
Tania
Website Ontwikkelaar

Even voorstellen

Ik ben Silvia, je kan mij omschrijven als een enthousiaste genietster van de grote én kleine dingen in het leven. Ik help dienstverleners die vooruit willen met hun zaak maar waarbij het niet lukt door gebrek aan de juiste visie of het gemis van een helder marketing stappenplan.

In mijn naaste omgeving had ik toen ik opgroeide geen ondernemers zitten, dus het was vrij logisch om na mijn opleiding direct in loondienst te gaan werken. Na 20 jaar in een ‘gouden kooi’ te hebben gewerkt liep ik keihard tegen een muur (ook wel burn-out genoemd). Ik twijfelde al lang om op mezelf te beginnen maar de knoop echt doorhakken was iets heel anders.

Het klinkt misschien gek maar ik heb ‘geluk’ gehad dat ik geen keuze meer kreeg dankzij de burn-out. Ik kon namelijk (mentaal) niet meer terug naar mijn job, gaf mijn ontslag en werd daardoor van de ene dag op de andere in het onbekende diepe geduwd. Waardoor ik eindelijk vond waar ik onbewust altijd al op zoek naar was geweest.

Het heeft mij altijd enorm getriggerd om bij te blijven leren, om mijzelf te ontwikkelen, om uitdagingen aan te gaan en dat kon ik allemaal terugvinden in ondernemen. Binnen een jaar werd ik volledig zelfstandig. Meer dan 50 klanten hielp ik al via online opleidingen om door te groeien met hun bedrijf. Daarnaast stond mijn consulting traject, waar ik ondernemers help met hun visie en marketing strategie, niet eens op de website en Ik had mijn eerste 1:1 begeleidingstrajecten al verkocht.

Ondernemen geeft mij niet enkel persoonlijke en financiële vrijheid, wat natuurlijk fantastisch is, maar ik geniet ook enorm van de heerlijke waardering van toffe klanten die ik echt help.

Jij kan dit ook. Plan een gesprek in en ik vertel je graag hoe.

Jouw investering

Voor een investering van 800 euro excl. btw per maand help ik jou om de juiste stappen te kiezen en slimmer te werken want:

 • jij kent je vak en doet dit met veel liefde en passie maar je weet dat je bepaalde kennis mist om jouw zaak te doen groeien.​
 • jij wil geen tijd meer verliezen aan nutteloze zaken maar professionele beslissingen maken die jouw zaak doen groeien.
 • jij wil zelf kunnen bepalen wanneer je werkt en een mooie omzet kan creëeren terwijl je er minder uren in moet steken.
 • jij wil een strategie leren om zowel op korte als lange termijn meer betalende klanten te krijgen.
 • Jij wil van dat uurtje-factuurtje af. Je tijd is beperkt en het liefst zou je een mooie omzet draaien met heel wat minder uren dan je nu doet.
 • jij wil 100% voor jouw passie gaan.

Boek in de kalender hieronder jouw kennismakingsgesprek.

Plan nu jouw kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen waar je staat, waar je naartoe wilt en wat er voor nodig is om hier te komen.
We kijken ook of het 1:1 Marketing consulting traject wel goed bij jou pastEn maak je geen zorgen, dit gesprek is 100% vrijblijvend.

Veelgestelde vragen

Het traject duurt in totaal 4 maanden.

De startdatum bepalen we in gezamenlijk overleg en naargelang beschikbaarheid.

Je krijgt 8 tweewekelijkse calls van 1u30.

Ook tussen de calls door hebben we contact. Wanneer je een opdracht hebt afgewerkt ontvang je mijn feedback hierop. Loop je ergens op vast of zijn er nog andere vragen, dan kan je deze eveneens mailen.

Dit is afhankelijk van enkele factoren.

 • wat is effectief haalbaar voor jou?
 • ga je snel vooruit of heb je wat meer tijd of begeleiding nodig voor bepaalde opdrachten?

 

Het grote voordeel van een 1 :1 maatwerk traject is net dat ik mij kan aanpassen aan jouw tempo en noden.

 • Wordt het wat teveel, dan vertragen we.
 • Ga je sneller dan verwacht, dan loop ik even hard met je mee 

 

Om resultaat te boeken is het goed om er wekelijks minimaal 2u voor uit te trekken

Dat kan. Je kan ervoor kiezen om eenmalig te betalen of per maand.

Als ondernemer kan dit zeker. Je ontvangt een factuur die je kan inbrengen als bedrijfskost en je kan de btw terugvorderen. Ben je gevestigd in Nederland, dan ontvang je een factuur zonder btw.*

*Dit geldt voor de ondernemers die BTW-plichtig zijn en BTW moeten afdragen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij dan een mail via silvia@icommit.be

Zet vandaag de eerste stap en boek een gratis kennismakingsgesprek.
Kies jouw datum via de kalender hieronder.