Online opleidingen

“Ik kocht de online cursus over Instagram van Silvia aan en eigenlijk was het de bedoeling om hem week per week te doorlopen. Dat lukte niet, ik werd zodanig getriggerd dat ik hem op een paar dagen tijd al doorlopen heb. De video's zijn kort, luchtig en gemakkelijk te doorlopen. Nu is 't een kwestie van alles consequent toe te passen, maar daar krijg je absoluut zin in na het volgen van de cursus Een aanrader!”

Tine Praet - Diëtiste

Offline opleidingen

Groeitraject - 6 maanden

Silvia, heel erg bedankt voor de interessante opleiding. Ik heb superveel nieuwe en handige dingen bijgeleerd en kijk er naar uit om hiermee aan de slag te gaan.
Goedele
Très Jolien
Ik heb een opleiding ‘Instaposts ontwerpen met Canva’ gedaan met de zeer sympathieke lesgeefster Silvia. Een hoop geleerd en zeer bruikbare tips meegekregen. Dit alles in een zeer aangename ontspannen sfeer. Kortom een aanrader.
Peter
Daedalus Preventie
De uitgewerkte look & feel past helemaal bij ons. Dankjewel Silvia om ons te ontzorgen en prachtige resultaten te boeken.
Alain
Tekenbureau staal en beton – Linee bv
De Instagram groei tips van Silvia zijn heel fijn. Ze bieden overzicht en zijn een praktisch handvat bij het consistent zichtbaar zijn. Vooral de voorbeelden die Silvia deelt zijn handig, zo heb je gelijk inspiratie en ideeën voor je eigen posts.
Daniëlle de Jong
Marketing strateeg
Op Silvia kun je bouwen! Met een grote glimlach gaat ze altijd voor een prachtig en maximaal resultaat.
Riksja Travel
Ik heb van een paar vriendinnen al te horen gekregen dat ik goed bezig ben met insta. Dus de opleiding werpt zijn vruchten af. Al een paar collega's doorverwezen naar je website.
An van boundless_health4you
Bedankt om je gratis gids aan te vragen

Met deze gratis gids ga je volop inspiratie ontvangen voor jouw Instagram posts 🥳

👍 Normaal heb je jouw eerste mail al ontvangen 😀

Nog niets ontvangen? Check dan zeker jouw ongewenste/spam mailbox 😉

Met deze gratis gids ga je volop inspiratie ontvangen voor jouw Instagram posts 🥳

👍 Normaal heb je jouw eerste mail al ontvangen 😀

Nog niets ontvangen? Check dan zeker jouw ongewenste/spam mailbox 😉