Masterclass: 5 marketing must do's om topklanten aan te trekken.

Jij bent een dienstverlener die moeite heeft met marketing. Je weet dat het bij het ondernemen hoort maar het voelt zwaar en onnatuurlijk aan en je vindt het allesbehalve leuk om te doen.

Het liefste zou je hebben dat iemand anders dat voor je zou doen zodat jij kan doen wat je graag doet, waar je voor geleerd hebt en je passie zit.

Misschien herken je het volgende?

Geen filter Website 1100 x 600 px
 • Je hebt te lage inkomsten voor de tijd die je in je zaak steekt. Je wil dit heel graag veranderen maar hebt geen duidelijk idee hoe je dat dan zou moeten aanpakken. Waardoor alles bij het oude blijft en dat frustreert je enorm.
 • Je ziet je collega-ondernemers slimme strategieën gebruiken en succes hebben en jij wil dat ook allemaal proberen maar je weet niet juist hoe.
 • Je bent aan vanalles tegelijk bezig. Je social media kanalen, je website, mailings, een blog, een e-book, een opleiding, acties, folders, enz… Het geeft je stress want niets lijkt echt te werken.
 • Je hebt het gevoel dat je achterloopt op je collega’s terwijl je super goed (misschien zelfs beter) bent in wat je doet, alleen weet je niet hoe je dat succesvol naar voren kan brengen. Dit zorgt voor veel frustraties.
 • Je wil alles zo goed afwerken dat je blijft nadenken over elke punt en komma. hierdoor ben je nooit echt tevreden waardoor je dan keer op keer maar besluit om een post niet te plaatsen, een mail niet te sturen of je website niet te lanceren. Je weet dat dit je tegenhoudt om iets te bereiken en je wil dat wel loslaten maar je vind dat moeilijk.

In deze online masterclass vertel ik je 5 must-do’s om op een meer ontspannen manier te leren verkopen. Het is namelijk geen rocket science, ook jij kunt dit bereiken.

Deze masterclass is geschikt voor jou wanneer je wil groeien met je zaak zodat je een vast inkomen uit je bedrijf haalt en zo kan doen waar je heel erg gelukkig van wordt. Op deze manier kan je vrijheid creëren op persoonlijk en financieel vlak.

De volgende 5 thema’s komen aan bod:

 1. Hoe je via teksten die jouw klant aanspreken ervoor kan zorgen dat een ideale klant nooit meer twijfelt om een aankoop bij jou te doen, en jij de persoon bent waar hij/zij dolgraag mee wil samenwerken.

 2. Hoe duidelijke keuzes in je marketingplan ervoor zorgen dat jij niet meer gaat aanmodderen maar exact weet wat je moet doen, waardoor je in een sneltrein ernaartoe kan groeien.

 3. Hoe jij potentiële klanten met de éérste pagina op jouw website direct al kan overtuigen een aankoop te doen, waardoor verkopen moeiteloos wordt.

 4. Hoe je via slimme technieken tijd gaat winnen, waardoor je meer ruimte krijgt om aan je zaak en klanten te besteden.

 5. Hoe je kan werken aan meer zelfvertrouwen en rust waardoor je ruimte krijgt om te groeien in je zaak.

Ik maak deze Masterclass graag toegankelijk voor iedereen.

Voor een kleine investering van 27 euro excl. btw. kan jij al deelnemen.
Beschikbare data: woensdag 22 maart om 10u of maandag 27 maart om 20u.

In deze masterclass leer jij:

Waarom jij vandaag te weinig klanten kan bereiken.

Waar jij teveel tijd aan verliest en ondanks je inzet toch geen resultaten mee boekt.

Hoe belangrijk het is om een goede eerste indruk te maken.

Je tijd beter verdelen waardoor je meer succes gaat boeken en tijd gaat winnen.

Dat structuur je niet enkel klanten gaat opleveren maar ook zelfvertrouwen en rust.

Hoe je ervoor zorgt dat jouw marketing niet alleen een paar dagen, maar ook maanden en jaren na het inzetten hiervan nog effect heeft.

Ik zie veel ondernemers die ontzettend goed zijn in hun vak, maar doordat ze geen marketing & sales strategie hebben, hun bedrijf simpelweg niet van de grond krijgen. Ze laten zich tegenhouden door de onzekerheid of angst om te ‘verkopen’.
Maar wat gaat er gebeuren als je dit niet gaat ‘leren’? Kan je bedrijf dan nog blijven bestaan? Kan je er ooit genoeg inkomsten uit halen? Kan jij zonder kennis te hebben over marketing voldoende inkomen genereren
"Ik bleef met mijn zaak op bepaalde punten in rondjes draaien en zag het gewoon niet meer. Op 2u tijd was er veel meer helderheid dan ik had durven hopen en ontploft mijn brein van de ideeën en nieuwe inzichten! Silvia als persoon is puur en echt, no nonsense, hoe een coach voor mij moet zijn.”
Anke
Foodtruck & Catering

Deze Masterclass is voor jou wanneer:

 • Het woord ‘verkopen’ je kriebels geeft, je weet dat het ‘moet’ maar je vindt het helemaal niets.
 • je geen idee (meer) hebt over de volgende te zetten stappen, die jouw klantenbestand en dus omzet doen groeien.
 • je over het algemeen je vaste kosten nog wel kan dekken maar je inkomen blijft schommelen. Dat geeft je stress want je weet nooit welke omzet je deze maand weer gaat binnenkrijgen.
 • je een dienstverlener bent die zijn/haar klanten op de best mogelijke manier wil verder helpen.
 • je niet meer wil aanmodderen maar wil leren wat de concrete stappen zijn die je moet zetten om een goede marketing & sales plan op te zetten.
 • je wil leren hoe keuzes maken net goed is voor je zaak waardoor je meer gedaan krijgt en succes gaat boeken.
 • je niet meer met je vragen wil blijven zitten maar ze eindelijk aan een professional kan stellen
 • je een berg aan inspiratie en energie wil krijgen waarmee je direct aan de slag wil gaan.
"Super op weg geholpen met mijn Instagram. Volgers zijn op korte tijd van 750 naar 5.000 volgers gegaan en blijft groeien. Dikke merci aan Silvia om mij en mijn zaak zo'n boost te geven”
Danny
Yoga instructeur
“Ik voel mij heel goed bij Silvia. Ze werkt heel persoonlijk en je krijgt een stap voor stap begeleiding op een heel praktische manier zodat je dadelijk aan de slag kunt.”
Tania
Website Ontwikkelaar

Mijn verhaal

Leuk dat je tot hier bent geraakt, dat toont dat je interesse om te groeien in je bedrijf is gewekt.

Ik ben Silvia, marketing consultant. Super enthousiast in wat ik doe.

Ik beloof je geen gouden bergen zoals sommige coaches doen. Want ik heb niet alle factoren in handen om jou succes te brengen.

Wat beloof ik je dan wel? Tools om succes te bereiken.

In enkele jaren hielp ik al honderden klanten, met veel liefde, groeien in hun zaak en mindset.

Ondernemen geeft mij niet enkel persoonlijke en financiële vrijheid, wat natuurlijk fantastisch is! Maar ik geniet vooral van de heerlijke waardering die ik krijg van mijn toffe klanten

Boek hier je masterclass

Veelgestelde vragen

 • Ga naar de kalender en kies je voorkeurdatum:
  • woensdag 22 maart om 10u
  • maandag 27 maart om 20u
  • Vul je gegevens in.
 • Je kan onmiddellijk afrekenen via bancontact of iDeal.

Afhankelijk van de vragen die gesteld worden zal deze sessie 1u à 1u30 in beslag nemen.

Na de inschrijving ontvang je een mail met een zoomlink waar je de gratis masterclass kan volgen. Gewoon aanklikken en je kan de masterclass volgen.

Er wordt een opname gemaakt. Kom je niet graag in beeld, dan kan je ervoor kiezen om je beeld uit te zetten.

Jouw investering voor deze masterclass is 27 euro excl. btw

Als ondernemer kan dit zeker. Je ontvangt een factuur die je kan inbrengen als bedrijfskost en je kan de btw terugvorderen. Ben je gevestigd in Nederland, dan ontvang je een factuur zonder btw.*

*Dit geldt voor de ondernemers die BTW-plichtig zijn en BTW moeten afdragen.

Deze Masterclass is in groep. Heb je een specifieke vraag een meer nood aan 1:1 advies? Dan kan je best een ‘Pick My Brain’ sessie boeken.

"Geen enkele vraag is Silvia teveel. Ik heb veel bijgeleerd en word er leergierig van. Silvia, je doet dat super. Ik voel mij vanaf ons kennismakingsgesprek volledig begrepen door jou. Veel liefs.”
Wendy
Schoonheidsspecialiste

Blijf op de hoogte

Ontvang onze nieuwsbrief

Bedankt om je in te schrijven

Normaal heb je een mail ontvangen.

Nog niets gekregen? Check dan zeker jouw ongewenste/spam mailbox.

Zit je mail in de spam? Klik op ‘Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders’. Vanaf nu zie je de mail zoals ze eruit hoort te zien 😉

Met deze gratis gids ga je volop inspiratie ontvangen voor jouw Instagram posts 🥳

👍 Normaal heb je jouw eerste mail al ontvangen 😀

Nog niets ontvangen? Check dan zeker jouw ongewenste/spam mailbox 😉