Online opleiding Instagram

Creëer een hogere omzet door een Instagram profiel dat zorgt voor nieuwe volgers én klanten.

Jij weet dat Instagram een belangrijk kanaal is om klanten te bereiken. Rondom jou zie je collega-ondernemers succesvol klanten aantrekken en dat wil jij ook.

Je wilt:

 • een profiel waar klanten als een magneet naartoe worden getrokken.

 

 • mensen aantrekken die ook echt jouw klant willen worden, momenteel zitten vooral je vrienden, familie en kennissen op jouw profiel, waarvan je weet dat die nooit je dienst of product zullen aankopen.

 

 • minder tijd en energie steken in je profiel, je hebt al zoveel andere taken te doen en dit voelt aan als een zware last die jou niets opbrengt.

Maar dat lukt nog niet zoals jij zou willen want …

 • je hebt wel een idee wie jouw klant is maar hoe je die kan triggeren, waardoor die jouw profiel wil volgen, dat is een groot mysterie voor jou.

 

 • je mist de basis om een professioneel profiel goed op te zetten, je probeert hier en daar dingen uit en bent teleurgesteld wanneer het niet werkt. Je hebt geen helder idee hoe je dat dan met succes kan doen.
 • je hebt geen inspiratie waardoor je dikwijls naar een leeg blad zit te staren. Je gaat uiteindelijk dan maar iets kopieren van een collega of  geeft het gefrustreerd op en plaatst helemaal niets.

 

 • je mist de kennis om een strategisch profiel op te zetten met de nodige automatiseringen waardoor je in minder tijd, een sterk profiel kan onderhouden.

Herken je jezelf hierin? Dan is deze opleiding wat jij zoekt.

Ik zie veel dienstverleners die sterk zijn in hun vak, maar doordat ze geen marketing strategie hebben blijven ze aanmodderen en is het een struggle om voldoende klanten te bereiken. Ze proberen dan eens dit uit, dan eens dat, telkens in kleine acties. Maar er komt niet veel uit en dat maakt ze moedeloos en gefrustreerd.

Een opleiding volgen wordt telkens uitgesteld terwijl ze (onbewust) wel beseffen dat ze met de juiste hulp wel de juiste klanten kunnen bereiken.

Stel je eens voor hoe het zou zijn om volgers te zien groeien met jouw ideale klanten

Dat ze zich aangetrokken voelen door jouw profiel en besluiten dat jij dé persoon bent die kan helpen. Want jij begrijpt jouw klant vanbinnen en vanbuiten en laat dat in jouw instagram profiel duidelijk naar voren komen.

Om dat te bereiken is er meer nodig dan enkel foto’s te plaatsen en af en toe een hashtag. Jij hebt een duidelijke strategie nodig om een succesvol instragram profiel op te bouwen waar jouw klant toe wordt aangetrokken.

“Wel grappig hoe mijn inspiratie ineens wakker is, echt verslavend, ik zie nu overal ideeën in. Ik heb je trouwens aanbevolen bij een collega-vriendin. We zien dat investeren o.a. in opleidingen helpt! Veel fijne reacties op mijn posts. Dankjewel.”
Nele
Customermatters

De Instagram online opleiding is voor jou wanneer:

 • je weinig inspiratie hebt om goede posts te schrijven, niet weet hoe je sterke teksten kan schrijven en welke afbeeldingen je best gebruikt.

 

 • je een slimme strategie wil opzetten om moeiteloos jouw ideale klanten te bereiken.

 

 • je het beu bent om veel tijd te verliezen aan dingen uitproberen die toch niets opleveren.

 

 • je heel goed bent in wat je doet, maar marketing is nog onbekend terrein voor jou.

 

 • je graag een opleiding volgt op jouw eigen tempo.

 

 • je een dienstverlener bent die zijn/haar klanten op de best mogelijke manier wil verder helpen.

 

 • je een instagram profiel wil opstarten of al wanneer je al een instagram profiel hebt maar er momenteel te weinig resultaat mee boekt.

De inhoud van de opleiding

In deze online opleiding help ik jou in 9 modules aan een slimme strategie zodat jij geen kleine, losse acties meer gaat uitproberen maar een instagram profiel gaat opzetten dat jouw ideale klant gaat aanspreken en omzet naar een betalende klant. Je krijgt:

Toegang tot mijn besloten leeromgeving waar de opleiding voor je klaarstaat

9 modules zodat jij stap voor stap leert om met jouw Instagram profiel volgers en klanten aan te trekken

Meer dan 35 video’s van een halve minuut tot 10 minuten

In totaal 130 minuten aan videolessen

Je kan de video’s op jouw tempo volgen, pauzeren en terugkijken zoveel je wil.

Praktische oefeningen zodat je er daadwerkelijk mee aan de slag kan gaan

1 jaar toegang tot de opleiding zodat jij eraan kan werken wanneer jij maar wil

Inspiratie, strategie, logische opbouw en kennis om jouw klant via Instagram aan te trekken

Bonusvideo over het inplannen van posts zodat je vooruit kan werken en tijd gaat winnen, ook als het druk is

Bonusvideo met tips voor een visueel aantrekkelijk profiel die jouw ideale klant gaat aanspreken

Ik leer je alles over het strategisch opbouwen van een instagram profiel waarbij je jouw ideale klant gaat aantrekken. Jouw instagram profiel is niet langer een verzameling van lukrake foto’s. Jouw klant voelt zich begrepen want jij weet duidelijk wat hij/zij nodig heeft en dat komt 100% terug in jouw instagram profiel.

“Ik volgde de Instagramopleiding digitaal en toch bleef het heel praktisch. We konden meteen aan de slag met de overvloed aan tips. Voorheen postte ik af en toe een foto. Nu ben ik een strategie aan het uitrollen en kwalitatief beeldmateriaal aan het zoeken. De bedoeling is tot een professioneel resultaat te komen. Ik heb heel veel toepasbare tips gekregen en ben blij dat ik er meteen mee aan de slag kon, enkele weken later had ik mijn eerste nieuwe klant dankzij mijn nieuwe posts!"
Rentree
Taallessen


“Het is een interessante opleiding met veel dingen die ik nog niet wist … Desondanks heb ik een 10.000+ account.”

Dylan
Personal Coach
“Tijdens deze leerrijke en variërende opleiding Instagram deed Silvia ons de do’s en don’ts uit de doeken. Om zo op de juiste manier gebruik te maken van Instagram voor commerciële doeleinden. Uit eigen ervaring kan ik hier spreken van een echte aanrader.”
Adam
Reviews en info over films en series

Ik ben Silvia, je kan mij omschrijven als een enthousiaste genietster van de grote én kleine dingen in het leven. Ik help dienstverleners die vooruit willen met hun zaak maar waarbij het niet lukt door gebrek aan de juiste kennis of het gemis van een helder marketing stappenplan.

In mijn naaste omgeving had ik toen ik opgroeide geen ondernemers zitten, dus het was vrij logisch om na mijn opleiding direct in loondienst te gaan werken. Na 20 jaar in een ‘gouden kooi’ te hebben gewerkt liep ik keihard tegen een muur (ook wel burn-out genoemd). Ik twijfelde al lang om op mezelf te beginnen maar de knoop echt doorhakken was iets heel anders.

Het klinkt misschien gek maar ik heb ‘geluk’ gehad dat ik geen keuze meer kreeg dankzij de burn-out. Ik kon namelijk (mentaal) niet meer terug naar mijn job, gaf mijn ontslag en werd daardoor van de ene dag op de andere in het onbekende diepe geduwd. Waardoor ik eindelijk vond waar ik onbewust altijd al op zoek naar was geweest.

Het heeft mij altijd enorm getriggerd om bij te blijven leren, om mijzelf te ontwikkelen, om uitdagingen aan te gaan en dat kon ik allemaal terugvinden in ondernemen. Binnen een jaar werd ik volledig zelfstandig. Meer dan 50 klanten hielp ik al via online opleidingen om door te groeien met hun bedrijf, bijna alle klanten hiervan kwamen via Instagram. Daarnaast stond mijn consulting traject, waar ik ondernemers help met hun marketing strategie, niet eens op de website en Ik had mijn eerste 1:1 begeleidingstrajecten al verkocht.

Ondernemen geeft mij niet enkel persoonlijke en financiële vrijheid, wat natuurlijk fantastisch is, maar ik geniet ook enorm van de heerlijke waardering van toffe klanten die ik echt help.

Jij kan dit ook en ik vertel je graag hoe.

Voor een investering van € 350 excl. btw help ik jou om een slimme instagram strategie op te bouwen want …

jij kent je vak en doet dit met veel liefde en passie maar je weet dat je bepaalde kennis mist om jouw zaak te doen groeien.
jij wil geen tijd meer verliezen aan nutteloze zaken maar professionele beslissingen maken die jouw zaak doen groeien.
jij wil een strategie leren om zowel op korte als lange termijn meer betalende klanten te krijgen.
jij wil 100% voor jouw passie gaan.

100% NIET GOED – GELD TERUG GARANTIE

Ik heb nog geen enkele cursist gehad die uit mijn opleidingen niet minimaal 3 geweldige tips heeft gehaald.

Ik durf je dus met liefde te beloven dat als je niks leert of nuttig vindt binnen de 14 dagen, je je geld terug krijgt.

De enige voorwaarde is dat je binnen de 14 dagen laat zien dat je de opdrachten met volle inzet hebt gedaan zodat je er echt resultaat uit kan halen en kwalitatieve volgers kan aantrekken.

Veelgestelde vragen

 • Je kan de opleiding aankopen via bancontact (België) en Ideal (Nederland)

 

Na betaling ontvang je:

 • een mail met de bevestiging van aankoop en jouw factuur
 • een mail met jouw persoonlijke login en wachtwoord, hiermee kan je meteen inloggen op je account.
 • inloggen kan via mijn website www.icommit.be waar je jouw opleiding kan terugvinden. 
 • vanaf nu kan je starten met de eerste video uit jouw opleiding.
 • Via mail ontvang je daarnaast nog extra tips & tricks om nog meer te halen uit jouw opleiding

Je krijgt vanaf de aankoop een volledig jaar de tijd om de opleiding te volgen en te herbekijken zoveel als je wil.

Ja, absoluut! Het enige dat je zelf even moet aanmaken is jouw Instagram profiel (je hebt vast wel iemand in je omgeving die je daar even mee kan helpen). Vanaf dan start ik met de basis en bouw ik stap voor stap in begrijpelijke taal jouw Instagram profiel op.

Voor de volledige opleiding inclusief oefeningen heb je ongeveer 10u à 15u nodig.In de praktijk merk ik dat het goed werkt om elke week een gedeelte van de opleiding te volgen en telkens voldoende tijd te voorzien om de praktische oefeningen uit te voeren.

Je hebt een volledig jaar de tijd om de opleiding te volgen, dus komt er een drukke periode aan, dan kan je de opleiding gerust een maandje  later weer oppakken. Nood aan herhaling? Je kan de video’s zo dikwijls als jij wil herbekijken gedurende het jaar.

Je kan onmiddellijk na de aankoop de online opleiding starten.

Als ondernemer kan dit zeker. Je ontvangt een factuur die je kan inbrengen als bedrijfskost en je kan de btw terugvorderen. Ben je gevestigd in Nederland, dan ontvang je een factuur zonder btw.*

*Dit geldt voor de ondernemers die BTW-plichtig zijn en BTW moeten afdragen.

Ja, alhoewel de meerderheid van mijn cursisten ondernemers zijn, kan je de opleiding ook als particulier volgen wanneer je bijvoorbeeld met je hobby meer volgers wil aantrekken.

Absoluut, alhoewel deze opleiding specifiek voor Instagram is gemaakt, kan je één-op-één alles toepassen op Facebook en/of Linkedin. Het enige grote verschil is het toepassen van de hashtags maar hier vertel ik ook over in de opleiding. De marketing-tools, inhoud, oefeningen, … zijn ook toepasbaar op Facebook en/of LinkedIn.

Deze online opleiding is 100% toegespitst op Instagram en vormt een perfecte basis om een goed werkend instagram profiel op te bouwen die volgers en klanten aantrekt. Maar jij hebt …

 • al een goed werkend Instagram profiel en wil nu graag de rest van je marketing strategisch gaan inzetten, denk bv. aan jouw website, acties, emailfunnels lanceringen, enz…
 • twijfels of vragen over jouw volgende te zetten stappen op Instagram.
 • allerlei ideeën over instagram of andere zaken en wil graag met een professional sparren zodat je slimme keuzes kan maken en geen tijd meer gaat verliezen aan zaken die toch niet zullen werken.

Dan kan ik je hier op 2 manieren mee helpen:

 • Consulting Traject: Ga in 4 maanden van aanmodderen naar meer financiële en persoonlijke vrijheid door een krachtige strategie.
 • Pick my brain call: Win advies in over jouw volgende te nemen stappen die jouw zaak doen groeien. In een call van 2u ga jij van twijfels naar zelfzekerheid.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur mij dan een mail via silvia@icommit.be